Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget är tungt

berget är tungt i natt

himmelen är här
men inga moln att kliva på

de upplöstes i intet
för att skingra oron

helt i onödan




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 123 gånger
Publicerad 2016-04-24 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson