Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMBROSIA

beska droppar
en utdöd njutning

guldgult blänk
i solspeglat spetsglas
med högrest fot

dricks den i morgonväkt
skingrande nattens dimmor

Bosse 25 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-25 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten