Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstpaus

plötsligt måste du
kolla en grej på mobilen
konstpaus
kallar du det

jag inspireras
konstlad paus
eller paus för konst?




Fri vers (Fri form) av Emil Wall
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 14:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den var fyndig! Gillar!
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Emil Wall
Emil Wall