Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Jag vill vara där vattnet forsar

Med en värmande sol
som talar genom vattenytan
med glitter och blänk
om hur det egentligen var tänkt att vara

Jag vill vara där vattnet delar sig

Med en vindpust i mitt hår
som susar och busar
krusar solblänket
påminner om att det finns så mycket mer

Jag vill vara vid vattnets källa

Med en stril av bubblor
som lämnar en sval smak av
syre och jord
i stunden då allt kan börja på nytt

Med dig




Fri vers av Emil Wall
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-21 08:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är fin minsann, vackert rent av! :)
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Emil Wall
Emil Wall