Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

ord är medvetandets vatten
och luft
som lätta smekningar
andetag i mörkret

ord för oss samman
och är det enda
som håller oss isär
i andnöd

ord binder och flätar
broderier av liv
nät av samförstånd
vi andas i dem

ord är ögonblick
som imma på glas
passerar med en blinkning
i andakt förevigade

ord väcker något
i mellanrummet
när allt har sagts
utandning




Fri vers av Emil Wall
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Wall
Emil Wall