Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bortgång.

Önskar jag också kunde skriva

med målande adjektiv

och fraser som får en att känna

massa på en gång.

Istället

skriver jag om spritglaset jag tvingade i mig

när du återigen

gjorde dig påmind

eller om pillerna jag tryckte i mig

i mina tonår som var döva

av din bortgång.

Istället får jag

visa mitt liv

som en ännu ganska sorglig historia

men samtidigt

vara glad

över de morgnar då man vaknar

med sol mot huden.




Fri vers (Fri form) av Emanuel M
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 17:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!
De tre sista raderna är ett ljust avslut på en mörk text.
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel M