Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt

tomheten finns i oss alla.
existens är att
fördriva tid
med kanske ett mål och
ett syfte.

så ibland står man tyst
(imsupandes fast utan öppen mun)
och allt viner runt en
och det börjar skava i beståndsdelarna.

sen börjar någon prata med dig igen
eller du kollar mobilen
eller du ser på tv
och du glömmer
skoskavet
själaskavet
det ständigt molande malet




Fri vers av Emanuel M
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-28 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel M