Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom Tid & Rum.


Tanken går


*** Tanken går sin Rutt

från mjölkvitt morgonljus

till Aftonens eldsken

i Lyan, där jag är - - -

nästan all min Tid.



Mitt på Dagen sitter jag i

den slitna, smutsgula fåtöljen

å åker med i Tankens Vagn --

- till annan Plats å annan Tid...

Är autonom; Vad binder mig, väl, här?!



Vibrationer ifrån det som hänt,

en Gång, som fick Tanken

i vild Gungning, -- av det

djupa Allvaret, som Insikt om

evigt Vardande ger ! ~~~~~






Fri vers av Marianne Räf
Läst 190 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-25 19:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Våra tankar följer oss alltid, var vi än är...fint och tänkvärt...
2016-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver din dag och dina tankar alldeles strålande bra.
2016-04-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Du är POET Du och Du Besitter de Insikter och livserfarenheter många visa Gurun helt saknar.
2016-04-26

  ULJO
En enastående fin skildring av din vardag. Berörande framfört
2016-04-26

    ej medlem längre
En underbar dikt som talar direkt till mitt hjärta.
2016-04-25

    ej medlem längre
Vacker berörande text
mvh annokas
2016-04-25

  överlevaren VIP
Gillar din skildring som speglar livet!
2016-04-25

    ej medlem längre
Filosofiska tankar om livet i nutid och dåtid. Ha det gott...i kvällens tankefärder!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf