Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten öppnar sig.


Inspiration av Välling


Vardagliga strofer - - - -
susar igenom min hjärna.
Känner utav mina blå å
bortglömda, gömda Synder.
De 'kvirrar' ini magen, --
-- som är en stor boll !
Har druckit upp all välling,
som, nu, skvalpar i den - å
levererar Inspiration. ~~~ ~

Som liten tjej, trodde jag
på Äktenskapet, för egen
del. Jag skulle 'spara' mig
till Bröllopsnatten, vänta på
min blivande man tills dess.
-"Det kan du inte VETA!", -
sa flickpolarna och de hade,
ju, förståss, - helt - rätt i det.
Jag var lillgammal å dum!

Medans, jag skriver detta,
öppnar sig natten; jag
sitter, härhemma, omgiven
av Mörkrets mjuka svärta,
den Rymd -- som, gåtfullt,
håller oss Alla i sin väldiga
kupade hand av Mystik, --
- med små droppar av välling, -
för dem som är sugna !

På tungan, än, en avlång
smaksensation av denna
gudabenådade föda, som mig
när å skickar hemliga brev -
- till min Kreativitet*******.
Inte för inte, att jag är ett
gammalt barn av Vällingby;
Jag käkar välling, uti det
Tredje Millenniets Gryning... -






Fri vers av Marianne Räf
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-26 03:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2016-04-28

    Dan Myrbeck
Välling kan kanske få
terroristerna snälla..
2016-04-26

  överlevaren VIP
Behagliga ord och smaklig text!
2016-04-26

    ej medlem längre
Med kraft och skrivarglädje ger du mig en läsning utöver det vanliga. Tack.
2016-04-26

    ej medlem längre
Fint filosoferande över tillvaron. Vad som helst kan få igång inspirationen. Tydligen till och med välling. :)
2016-04-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Många riktigt STORA har funnit sin inspiration genom att stillsamt äta en tallrik gröt eller rentav välling !

Vilken Härlig Poet du är :)
2016-04-26

  ULJO
Välling i Vällingby, fyndigt och livsbejakande.
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf