Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsform III

bitterhetens spegelbild
blandad kompott
av livets glädjeämnen

torkar bort imman
på min kameralins
fångar minnet, oskarpt

livets resa
konturer
som en
nyplöjd
åker, fårat

mitt rynkiga ansikte
skall osminkat gå ut
möta vårens ljussådd

© Bosse 26 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-26 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten