Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 11 ur den morgontröttes bönbok

Herre, skapare av världsalltet
hör min bön

All bön från min mun
är egoistisk, jag ber
förgör det onda
i vår sköra värld

I min ångest
hör min bön
låt kärleken
och godheten
stå vid min sida.

© Bosse 26 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-26 07:46



Bookmark and Share


  rondell
Du kommer bli bönhörd för den bönen är välbehaglig för vår Far:)
2016-04-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag är förvissad Om att Du blir bönhörd.
Änglarna bär fram den inför vår Pappa just Idag!
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten