Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns han ?


Man, för Marianne !


Tänk, om jag träffa´
Nånn som vill ha mig !
Det måste stämma,
-- å EJ skita sig !

Vill, gärna, gilla
hans apparition !
Å, har han Villa, -
- inte mig - emot !

Han skulle bli 'Het',
när jag mot ´en log !
Nöjd, jag, med, - för det
Bästa är gott nog!!

Undrar, - om han finns ...
... han som vill mig ha ?
Denne Superprins ---
vore för mig -- Bra !

Jag fantiserar ~~ ~~
kanske, för mycket!?
Som, jag broderar
ut, hela, Stycket !!!

Om, vi förökar - - -
oss, Herre, min Gud, -
Arvsynden spökar!...
-Hör bebisars ljud!!

Våra ungar skrek !
Vill inte gnälla.
Om, icke Kärlek
slutar å gälla..

Kanske, att ej han
pallar va´ Trogen!
Då, finns, nog, en Man --
-- inne i Skogen....!!! <3 <3






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-26 11:00



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Han kommer och hoppas det blir snart!
2016-05-08

  Lars Hedlin
Plötsligt så händer det!
2016-04-28

    Dan Myrbeck
Hoppas drömmen Man, för Marianne
blir sann,
och att hans villa
ej är en synvilla!
2016-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och sälta i texten!
2016-04-26

    ej medlem längre
Klart att den mannen finns - vänta du bara!
Dina ord tyder på humor som är härlig att läsa!
2016-04-26

  louisegirl
Han kommer allt Marianne, finns en för alla <3
Bra rutet!
2016-04-26

  ULJO
Han kommer en vacker dag mannnen för Mariann
2016-04-26

  Solstrale VIP
Underbar ordlek som längtar efter smek trohet, inte svek! Du förgyller dagen! Tackar!
2016-04-26

  bumerang

din lek med fantasierna är som vanligt
roande ur en bädd av allvar.
2016-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Är övertygad om att han finns någonstans, du har bara inte träffat honom ännu.
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf