Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 16/4-15


Pappa 2

Jag är arg
Så jävla förbannad
Trött på att vara ledsen
Trött på att undra varför
Vad det är för fel på mig
Det är inget fel på mig
Det är du
Du som inte fanns där
Som inte brydde dig tillräckligt
Som inte älskade mig tillräckligt
Du som var en dålig pappa




Fri vers (Fri form) av Zadina LT
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-27 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT