Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satan Suger!


Hyenan & Kinesen


Min enda privata vän,
den dryga kina-mannen
kan ej nås på telefon!
Känner i Aftonen, - hån!
Jag borde piska skiten ^^^^^
ur karl´n vill -verkligen- slå´n !

Han VET, jag är ensam, kvar!
Ändå, han sig undan drar, -
- knullar hyenans Sköte !
De har ett älskogsmöte.
Å, det en 'evighet' tar !!
2 ruttna, sjuka - rötägg!

Runt manliga Bekanta, --
jag har, -- hon synes ranta !
Smörjer ballarna röda.
Jag skulle kunna döda
den skatan till tanta,
som önskar mig, - till föda!

De tycks ej fatta, - så säg, -
Fánskapet skämmer ut sig!
I 'Syndens Namn', de låter
mig höra hur hon våt är!
Bekommer mig - kanske - ej, -
- - fast Hjärtat, lite, gråter.

På ett lömskt, bedrägligt sätt --
kinesfán tatt som sin rätt,
att mig lönnligen skända!
De vill mitt Försvar bända -
upp, - tycks ta, ganska, lätt --
på Vad som kunnat hända !!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-26 19:00



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Starkt formulerat, BRA!
2016-05-08

  H.C.B
dina rader innehåller likt snus en viss behaglig fuktighet
2016-04-30

  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2016-04-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ord och inga i visor från din penna!
2016-04-27

  Solstrale VIP
Detta var en pisksnärt på min ärt --- komma och böna om att få din stjärt --- då tycker jag du Grant skall bjuda han en redig fjärt! Så de så! På' n ba!!!
2016-04-26

  ULJO
Bedrövligt kära du
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf