Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurry, och me

 

så försvann den igen

stället där jag får besök

 

av mig själv

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-26 23:54



Bookmark and Share


  mike irow
du fångar tankar i en gyllene bur...
2016-05-10

  Fredrik P. VIP

Finemang! Ja, det är sällan man möter
den man är!
2016-04-29

  S-E Forslin/same
<<<<<<<<<brådskan slukade stället?


2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP