Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSEKVENS

Konsekvensen av (nu) noterad code är [æ] att (bokstaven) c bestämmer mer än {mä} farbrorn eller författaren själv. Och är [formellt] okay code. Cinnamon sedan. Före cinnamon – förstås. Bach – namn förekommer. Mac OS X är (formellt nog) info typ data – cinnamon ånyo. Microsoft måste (å/ /ä) […] man bokföra enligt föregående. Troligen. Okay så. Tydligen.

L är inte wrong eller fel. Okay för (mycket) möjlig modell. En [1] clown. En [1] cirkus – tydligen. Lycksele = Le – Lesjöfors och Leksand förstås [> <] före abc och Bach ånyo. Även cmyk […] fungerar. Tydligen. 

Tilldelningen c = 99 […] är bokförd och (formellt) integrerad före [innan] 2744 och 89 [Y] tydligen. Tecknet ; förekommer. Tilldelningen ; = 59 är (formellt) okay – tror farbrorn. Termen zxc är [æ/ /rimligen] funktionell. Teckenföljden cloudberry förekommer. Okay för copyright och system före syntes och mä = 2237 – vaniljsocker = vr före/innan: vagnretur. Bok före (innan) böcker och bokhandel. Läckö förekommer.

  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-27 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed