Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU(tanka) 270416

TANKA 27 04 16

taknocksmåne, full
lyser ned på frostig plåt
var dröjer våren
i parken kämpar blommor
för överlevnad i natt

© Bosse 27 april 2016.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-27 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten