Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prioritera

du jag
hinner inte
har inte råd
orkar inte

ge mig
timlön
varje minut
är pengar

ge mig
energi
jag betalar med
en spinnande katt




Fri vers (Fri form) av Emil Wall
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Wall
Emil Wall