Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 28.4-16

Slutna vitsippor
hukar för nordanvinden
avvaktar majsol




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-28 06:41



Bookmark and Share


  limerick
Skön vårlyrik!

2016-05-04

    Dan Myrbeck
Bra skildrat.

Sol borde vara på väg!
2016-04-28

    ej medlem längre
Väl inkännande haiku. Bra!
2016-04-28

  thyra
Ja, i skåne avvaktar vi också, för nu är här kallt igen. Fina ord om vitsippan!
2016-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku!
Både backsippan i trädgården och jag gör likadant!
2016-04-28

  Lena K Nilsson VIP
Ja, vi får hoppas på majvärme! Fin haiku.
2016-04-28

  Anya VIP
Jaa nu är det nordanvind och snö...såg mina första vitsippor i helgen. Undra hur det mår idag? Fin besjälning i texten.
2016-04-28

    ej medlem längre
Finfin haiku!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP