Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har fel - om mig !


Ge upp ?!


Ska jag ge upp:
Hoppet om Kärlek, -
Tron på Lycka....?!

ÄR jag ett rudimentärt - - - -
missfoster; en nervsjuk, svag??

Ska jag TRO på:
deras hetsiga Snack om
Sjukdomar å genetiskt
taskigt Påbrå, - - - -
Noll Överlevnadsvärde !?

De tvingade mig att - - - -
avbryta min graviditet 1972.
Det förlåter jag dem -- aldrig!!!

Den "sjukdomsinsikt", de vill
jag ska erkänna - är, ju,
bara deras egen förvrängda
Bild av mig, mitt själsliv !

DET får stå för DEM!

MIN Självbild är positiv !

Upplever mig som normal !
Å, mestadels ganska trevlig !

Vill INTE ge upp:
Hoppet om Kärlek, -
Tron på Lycka !!.....

De har fått Sanningen
i Gungning ! MEN, --
Katten hamnar -alltid-
på alla 4 (tassarna) ! !

De har fel om mig !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 706 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-28 22:12



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Du är en överlevare och har mycket att ge!
2016-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Nej...aldrig ge upp...styrkan sitter i att inte ge sig...
2016-05-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Vi lever i ett Postfeodalt klassamhälle där mänskovärdet mäts i inkomst och förmögenhet. Snart får väl alla bankrutt pensionärer och handikappade legal, statlig dödshjälp för de utgör en ekonomisk belastning i samhället - - -
Operation Ättestupan!!!!!
2016-05-04

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fortsätt och lev med positiv självbild.
Kärlek finns även i "erfarenhetsåldern."
Jag fann en vid 78.

Ha en positiv vår! TBG.
2016-05-04

    ej medlem längre
Din klokhet och din livskraft övervinner alla andras dumheter. Du har rätten på din sida.
2016-04-29

  Solstrale VIP
Underbara livsbejakande livskonstnärs ord! Den högre makten kan ju bara slå ned tyvärr ... Vet att du med din belysande diktning upplyser det vill säga i dig, från dig, här kan vi slå upp längtan, att vara kär, eller hur det kan vara att i nuet bara rent sant existera här. --- du lär mig klokskap och du vet väl att dela är höjden av vishet. Då ger du lisa åt andra själar som kan ryta till åt dem som vill ha dem till sina trälar! Bra heja heja !
2016-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Du står upp för dig själv och vet vem du är! Din text lever och andas i styrka.
2016-04-29

  Taran_nu
Fina tankar och
insikter! Benjamin
Franklin sade:
It is only for those
without hope that
hope is given...och
nu menar jag inte
att Du skulle vara
ett hopplöst fall!!
Kattmetaforen känns
trösterik, och man
känner sig själv bäst,
ut och in - andra kan
tiga om sådant de ej
vet ett skvatt om,
håller med dig, till
100%
2016-04-28

  bumerang
Du skriver så friskt.
Insiktsfullt.
Är du också katt!!?
Så trevligt. Mjau från mej.
2016-04-28

  ULJO
Du ska inte ge upp kärleken. Människor har ofta en felaktig uppfattning. Du ska veta att du är unik och värdefull.
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf