Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en.

Diffen mellan 124 och 123 är vad man bygger programspråk på. Diffen mellan 421 och 321 är (också) intressant […] förstås.  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-04-28 23:17



Bookmark and Share


  farbror zwed
23.19 < 23:19 – enligt manualen. 23:19 > 23.19 – enligt samma manua21. 1 betyder [vanligen] sant. 23.27 (just) nu. Man måste bygga på en [1] egen teckentabell. Eller: 1 (ett) eget […] teckenskafferi. Ellipsen […] förekommer. Nu (23.31) är farbrorn trö2929. Någon väntande välling finns inte [just] nu. Den här texten är (formellt) okay eller inte wrong. Termen inte förekommer. Okay så.
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed