Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en (tämligen) complex modelltext – 23.35 [just] nu.////

//// är vad 29/4 är. 23.35 förekommer. Så fungerar programspråket idag. Bokstaven b förekommer. Bokstaven b måste […] ersätta 6 i mycket av pågående syntes. Året är (således) 201b och 98 [b] är förnuftig info. Även: information. 3b är $ i »annan« form. Efter 37 eller % mest formellt elände. 8x är 1 (en) tämligen förnuftig ersättning för och eller annan teckenföljd med [funktionen] och eller ja = 1910 – bigram förekommer. 

//// är (rimligen) inget nytt. Termen […] innehåller 1 (en) ellips. Bokstaven p förekommer. Termen typewriter är ingen perfekt guide i (a5) ett [1] program typ det nu bokförda. Bokstaven a förekommer. 23.45 (just) nu. Måhända en [1] antydan i (a5) onödan: MOLN förekommer. O = 79 är [æ] inte wrong. Bokstaven g förekommer. Termen vagnretur (vr) är [nu] bokförd. Även havreflarn förekommer. Eftersom (objekttypen) havreflarn [system] (moln) <fel/ /objekt/ /bigram> program förekommer (så) språk och dokument på momangen. Jargong förekommer – tydligen. Li och 21105 är (tämligen) förnuftig data code read write info. Dokument förekommer. MOLN ånyo. P = 80 förekommer. Termen 1980 är [formellt] viktig. Konstruktionen modelltext är (nu) formellt bokförd. Texten är [æ] tämligen stereotyp. 1980 ånyo. Ångermanälven är? Lång. Lång sång på gång? Nej. 

23.58 < 23:58 (just) nu. Noteringen (> <) 23:58 > 23.58 förekommer. 23.59 < 23:59 och 23:59 > 23.59 förekommer. 29/4 förekommer. Termen 0.01 är (formellt) 1 [ett] citat. Bokstaven f är [nu] (formellt) noterad. Signaturen är inte (ac) [nämnvärt] intresserad av = 97118 […] ampersandteckne29 = a9 – a9 förekomme27. Termen tecken förekommer.

MOLN SYSTEM Berg PORTRÄTT (systemfel) [språk] fartyg fordon {protokoll} format är »formell« info. Teckendubbleringen // förekommer.

// förekommer. 20 och 32 är [tecknet] space i (a5) annan form… 20 ånyo. 29 > 20 – tydligen. Paus före […]  havreflarn… @. // förekommer. Tydligen. Wow. Howdy är vad brown och beige är. Under tiden. Datorn antyder 0.12 (just) nu. Rimligen är 00.12 en (1) bättre antydan – 29 på förekommer anledning. Bokstaven g förekommer. 

När man har (bokstaven) g i namnet <29/ /28/ /30/ /31> sitt [så] und so [u/ /U] weiter. Printern Bengt fundera27. Berg förekommer. 19+1 = 20 – måhända.

 |__| rnd.

|__| ånyo.

    

       

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-29 00:13



Bookmark and Share


  farbror zwed
Observera: tre är vad tre är. Är inte utloggad än. Tydligen är g en [1] intressant [< >] term. Wow förekommer.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed