Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sitter...

Den sitter på taket
gnisslar och skvaltar
vinden andas en pust

fönstret är öppet
vem ljudet hör
tänker och ler
det finns inga
ryttare mer

din kropp
så len
din muskel
smeker, stark

jag är förlorad
i nattens ändlösa
stillnade,
fågelvinge bris

en tid med evighetens
smärta du ber, bli nu kvar
skapare av drömmar och liv

Bosse 29 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-29 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten