Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsform IV

du speglar
dina händer

knotor som
raspar med
filens huggna
härdade taggar

aldrig skall
dina händer
stanna i sitt värv

följer trädets
givna form ömt
en sista gång

mins handen, ungdomsgalen
som smekte din varma kropp

© Bosse 29 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 312 gånger
Publicerad 2016-04-29 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten