Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Less på å utnyttjas!


En Annan Dimension


Svartsjuk!? Ja, -- ok !
Jag ÄR, väl, det, -- så är det !

Men, - undra på!? Som det
hela är arrangerat !

Det verkar, rättså, -- konstruerat!
De VILL väcka min Avund å harm!

För att de ska få skratta å, glatt,
observera mitt tillkortakommande!

Jag drivs till Vansinne, -- tror INTE
att deras "Lycka" är den ultimata !

Brukade uppnå deras Grej, -
- då, när jag onanerade !

Men, jag är trött på 'Runkvalsen',
vilket deras små Samlag ÄR !

De gör - oftast - mitt M.R.´s 'nummer', -
men det kan generera ANDRA döttrar !

JAG är den bedragna djäveln, -- som
måste sänka mig till onani-orgasm !

Jungfrun, som aldrig varit Oskuld !
The Virgin, who´s never been Innocent !

En Man skulle kunna tillföra Nått !
En Annan Dimension ! ! ! !

Lycka -- OCH Olycka är, faktiskt,
okända marker -- för min del !

Olyckan -- tänker jag skippa !
Men, Lyckan vill jag nå, den lockar SÅ !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-29 13:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord om saknad romantik och längtan efter manligt sällskap på alla nivåer!
2016-05-08

    ej medlem längre
Bra idé att skippa olyckan. Jag tror du är något på spåren...
2016-04-30

    Dan Myrbeck
Jag har precis som du haft otur i livets kärlekslotteri.
Kram!

2016-04-29

  Solstrale VIP
:) du har en flöde med fart!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf