Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en Syster.


Ditt Öde, -- begrunda !


Nertrampad i Flocken.
Äger Ingen Status.
Lämnad Mol Allena !

Ge Mor värsta Chocken :
Kärleken är -- Gratis !
Hjälps ej med mittbena!

Den vanliga Rocken
är ej småpotatis;-
Den kör med Riff, rena !

Hävda sig, - den som kan
under Förtryckets Tvång.
Men, det är -knappast- lätt!

Vill du, Tjej, -- ha en man ?
Blir Väntan alltför lång???
--Försök kräva din Rätt !!

Du kanske inte vann ?!
Vill INTE ha herr Vrång!!
Han suger mkt -- fett !

På Pottan, du sitta
får, - - i all Enskildhet, -
Ödet ditt begrunda!

Fast, om du kan hitta
en framtoning, diskret,
å ej va´ sekunda, -- --

bespar du din fitta -
obehag å förtret;-
Häv ur dig ord, - runda !!! ~~~*

* Ingen tackar för det!!!! HA, HA, HA ! !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-29 15:03



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Svår position.... men äger orden!
2016-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
ja, du - svårt att hitta rätt - tona fram på ett passande sätt - finna sin slatt att säga ja till och må bra med!
2016-04-29

    ej medlem längre
Det är inte lätt här i världen. Ingen vill förstås ha herr Vrång, men får det nog ändå många gånger...att finna den rätte lyckas nog inte så ofta.
Fint diktat och rimmat!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf