Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


F Ö R H U D =


























även utan 6




har alla människor




- en förhud




sin AURA;





ett intryck



ingen kan manipulera.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-29 17:59



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Livsenergi
2016-04-29

    ej medlem längre
..ja men det ligger under förhuden...
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden