Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart utan alkohol i tre veckor. Har inga tider att passa längre.


Knut på rep. Rep på sjö. Slag på bunt.

Sista glaset sågs sett
Sista flaskan ruset gett givet gav

Gett sig av allt sista givet rätt som gavs
Gett sig på glas i hav som med flytande korkar setts

Där under botten finns min själ som lever sitt egna liv och jag kan bara titta på under de få stunder jag ler. Där med regn utav tårar i ett rev där jaget krånglade med det putsade träet i en sjö. Över halsade flytande märkvärdigare än cirkeln som sågs. Ett blänkande eko. Eller en droppe i havet. Båten är borta, livet det korta.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 491 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-29 21:07



Bookmark and Share


  objekt3
Tingeling
2016-10-03

    ej medlem längre
Styrkan lyser i din ord. Jaget ror båten iland - härligt!
2016-04-30

  H.C.B
betyder mycket för mig, särskillt från dig som är betydande bättre än jag och mitt et.
2016-04-30

  Marianne Räf
Läste dikten en gång till! Är, ju bra !!!!
Du är, verkligen inte nånn usel poet.....
Å, jag förväntar mig mkt av din fortsatta
Skriftställning ! Jobba på!! Kram !
Jag bokmärker.
2016-04-29

  Marianne Räf
Anar en viss skrivarglädje (är det rätt?)!
Grattis till den Nya Nykterheten! Starkt
gjort av dig å Lycka till i fortsättningen!!
//Hjärtliga hälsningar// --- M R.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B