Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En speciell dag.

Visa kärleken i din vardag,
låt tankarna och gärningarna
styra dina handlingar.

Kärleken är fri.

Ju mer du brukar den
dess större och starkare blir den.

Lär av Jesus, den ödmjuka kärleken
kräver inget svar,
svaret är dina handlingar
och gåvan att ge.

Det är inte det man tänker
utan det man gör, som förändrar
tillvarons kontinuitet.

© Bosse en tidig morgon
den sista april 2016.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-30 04:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den sortens fria kärlek finns det gott om i världen fast den inte får de stora rubrikerna. Väl tänkt och skriftat!
2016-04-30

    Sefarge VIP
Så sant!
Med värmande ord
Till de frysna.
:)
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten