Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det därför vi känner kärlek

för att kunna rädda.

Tänk om vi förenas 

som stjärnor.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-14 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP