Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Because God loves you, your victory is a sure thing!" Creflo Dollar


"Confusion of goals and perfection of means... " Einstein

"ett jobb"

jag vill trivas!

ber

strategisk

diskar

tvättar

lagar mat

sen äter jag

i rent kök

med kläder som jag väljer

"Confusion of goals and perfection of means seems, in my opinion, to characterize our age." Albert Einstein




Fri vers av Ess VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-30 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP