Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan

Jag är ett barn utan leksak
en dotter utan mor
en människa utan Gud

Jag är en kant utan form
en tanke utan ord
ett hav utan vatten

Jag är en gitarr utan strängar
en fågel utan vingar
ett misslyckat stund




Fri vers av Minona
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-30 15:25



Bookmark and Share


  mike irow
riktigt bra poetisk skald!!!!!!
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona