Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDSÅDD

jag sår i tvivlens tid
ej rosor det är
ej heller bröd

kampens säd
för vår överlevnad
strör min hand
ur skäppan

med den isande
kölden i ryggen
leran suger stöveln

solrätt går jag, envetet
hoppets och kärlekens
värme, vår framtids
sådd flyger ur min hand
mättar de hungrandes plåga

© Bosse 30 april 2016.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-30 20:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tidlös
Livsberättelse
Insiktfull
Skaldekonst
:)



2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten