Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överst på min Lista !


Den Siste


Ljuvliga dagar,
som oss behagar,
ju, önskvärda är
i allt vårt Besvär.
-Skriv nya Lagar,
som hjälper oss, här!

Hoppas, å finna -
samt, också, vinna
en Kärlek, så röd,
i all den grå nöd,
jag har som kvinna, -
- förrns jag blir en död!

Vad ska jag göra ?
Vem vill, väl, höra -
mitt eviga gnäll,
med stämma, så gäll?
Rädd, jag ska störa
er, ge er mitt skäll!!

Jag ej veta får,
om han som jag trår,
vill ha mig för 5
ören, -- med sin lem!
Det gör att jag mår
kass, här, i mitt hem!

Han är den Sista !
Vill inte mista -
Tanken på honom, -
- för han är den som
främst på min Lista
står, - alltsen han kom !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-01 18:02



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ömsint och varmt!
2016-05-08

    ej medlem längre
Längtansfullt i hopp om att han uppenbarar sig...
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf