Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖPPNA EN BLOGG

Öppna en blogg och spräng  världen  med  dina texter,
sätt eld på jorden och låt  alla  makthavare  smaka  på
sig själva,visa dom att du är värre än dom,och ge dom
mer än vad dom tål.
Ja !  ge dom en läxa de aldrig  ska  glömma, att  allt de
sagt  endast  var fina ord att förföra  lättmanipulerade
karaktärer, och  giv  dom  lagen om  alltings  möjlighet
istället,som är var ens frihet till självständigt tänkande.
                                               *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-01 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP