Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett av alla de klassiska porträtten av gråtande barn.


HENNES BLÖDANDE HJÄRTA I EN VÄRLD UTAN KÄRLEK

Hon är frukten av en  kondom  som  sprack,
något som ej var av hjärtan smidat.

Ett oönskat  flickebarn, utlämnat  till foster-
föräldrar, sexuellt  utnyttjad  av styvpappan,
som sponsras av socialtjänstemän.

Bara ett barn bland alla andra  som gick ner 
sig i hat,besvikelse  och sorg, och som vuxen  
mötte  samma  svek,  där  ingen  såg  hennes
blödande hjärta, utan endast hennes kön.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-02 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP