Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildarkiv fn "out of order"


PÅ DEN GEMENSAMMA ENSAMHETENS PLANET

Innan de beslutar sig för att lära känna dig
har de  inom lyckta  dörrar  församlats  till
ett slutet möte, fast beslutna att i förväg be-
stämma vad du är för slags  person, så i för-
hållningssättet  gentemot dig blir  det  inte
som du väntat dig, då de  bemöter dig som
en helt annan person än den du är.

Så fungerar den sociala gemenskapen, där
ingen känner någon, som  de  alltid genom
förtal och förhastade  slutsatser redan i för-
väg inprogrammerat varandras karaktärer,
och de bor på den gemensamma ensamhet-
ens planet, där  ingen vågar lära känna var-
andra, en planet där de gifter sig som främ-
lingar och skiljer  sig som  kändisar och en-
samheten är lika stor  som deras lögner för-
orsakat.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-02 15:59



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Meeen ! va säger de stora skogstrolle ifra lunsenskoga da ? jomenvars dä va ena goer texte ehenna som få polyperna å halsmandlarna å börja tala skånska,väl ! månntro !
2016-05-03

  gunnnar nylund VIP
Ensamheten... jaa vi är väl lite misan-
tropiska här i Norden. Det kalla klimatet
bär väl en del av skulden+ alla måsten
vi pliktskyldigt förväntas utföra.
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP