Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Idag är folk inte lätt att nå, av olika anledningar.


Du ska höra

Lyssna lyssna lyssna
lär dig den svåra konsten

Det gäller att höra
Höra vad andra säger
förstå vad de vill
att du ska höra

Därför

Lyssna och ta in
ta in det du hör
visa att du hör
Ge ett varmt leende och nicka
så den som talat
förstår att du lyssnat
tagit in
och förstått





Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-02 09:17



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Bra sätt att umgås
2016-05-02

  mare VIP
Håller med
bra!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP