Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 27 ur den morgontröttes bönbok

Förunderlig morgon
du smeker min kind
med vårligt ljus

gör bönen levande
och sann i min själ.

Herre du som låter
skapelsen födas åter
varje morgon

ge mig respekt
för det förbrukade
låt mig förstå, allt
som är annorlunda

Du ser evigheten
jag ser stunden,
ge mig tillit i en
föränderlig värld.
Amen.

© Bosse 3 maj 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-03 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten