Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Det människan sår, det skall hon också skörda".


VI SLÅR IHJÄL BARN I VÅRT LAND SOM VORE DE KATTUNGAR

och kallar det för "fri abort" och stöder

den orättfärdigheten med lagen

om fri abort, fritt dödande

av Människor före

en viss ålder,


och det tror vi, att vi kan göra utan

att de får konsekvenser: denna

vår blodsådd kommer att

ge oss vår skörd,

av blod.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-03 18:22



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Min far slog inte barn, inte heller vuxna för den delen. Han var en förebild av arbetsam hederlighet. En man att vara stolt över! och som blev "frälst" innan han dog. Mvh/S-E
2016-05-04

  Onomatoprofet VIP
Putin ska på uppdrag av Gud straffa Sverige
och Sköld kommer att säga "vad var det jag sa"

Vilken bra förebild din far va!
Vad gjorde han med dig när du var olydig?
2016-05-03

    Sven-Erik Sköld
Min far tog mig med när jag var 4-5 år på en promenad, han bar ett antal kattungar i svansarna som när man bär pílsnerflaskor och slog ihjäl dem mot en stubbe.

Mvh/S-E
2016-05-03

  sjungman
Man ska inte slå ihjäl kattungarna. Det är en styggelse. Tur att jag är djurvän.
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld