Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
    (1) 3-radig konstruktion. Tydligen. Ba+ {formellt nog} eller hur (det) nu var eller är. Howdy then? Y.


    1258 – tydligen. Syntesen (Ba+) fortsätter. Tydligen. En

 

    Vanligt förekommande termer är [formellt] frekventa. 

    Vänta nu 1 [en] aning. 

    Okay så. På spaning = sg [SG] efter förfluten | tid. 

    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

    3-radig [^] konstruktion

    bokförd av farbror zwed – enligt manualen. Syntesen (Ba+) fortsätter. Tydligen. En 

    (1) 3-radig konstruktion. Tydligen. Ba+ {formellt nog} eller hur (det) nu var eller är.

    Howdy then? Y… yes. Eftersom = Em – enligt manualen. Även: handboken. Termen [bestämd] (form)

    Y <89/ /8a> förekommer. Emföre (innan) [before] Emmaboda (ab) och [bigrammet] ii före ukulele = ue – ii <2 100> förekommer. Okay så. Färg [ä/ /Ä] förekommer. Tydligen.

    Konstruktion(en) <2 100> är ”formellt” korre2029. Enligt farbrorn. Term(en) computer […] förekommer. Tydligen.

    CMYK [v/ /vattenmelon] är (formellt) [nog] termer. Terminologi = Ti | förekommer.

    Goggla (vänligen) [term-
    en] terminologi = ti | emellanåt.

    Datorn gogglar (> <) fryntligt = ft | nynnandemåhända [emellertid] inte.

    Citron(en) är [æ] inte {not} fel/wrong = fg [just] nu. Typografering pågår. Tydligen. · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . pyntpynt. Julgran(en) barrar. 

    Termen gran är [formellt] reserverad.

 

       




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-03 19:45



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Bigrammet ii förekommer. Okay för föregående utsaga. Rimlig-
en.
11.
01.
10.
Summering pågår. · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · .
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed