Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick A 1

Änkan snubbla på sin väg från Kyrkoby,
måste på lasarettet, genast såret sy.
Där stoppas blodet med van hand
doktorns nål var hård ibland,
änkan stönande kved, jag blir som ny.

© Bosse 4 maj 2016.





Bunden vers (Limerick) av Bossepoet från Österbotten
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-04 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten