Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Revirstrid.


Haiku 4.5-16

Måsar letar mask
skator landar runtom på tak
gör plötslig attack




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-04 14:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Gunnel, precis så är det.
Ser det nästan varje dag.
2016-05-04

  Anya VIP
Jaa det är osämja även bland fåglar. Naturen är tuff. Dina ord ger bilder i huvudet. Innehållsrikt som så ofta. Bra!
2016-05-04

    Dan Myrbeck
Bra! Inväntar med spänning del två,
så vi får se hur det ska gå!

/Cliiio!
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP