Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAFTLYCKA

sommarfrid
midsommartid
fläderblomssaft
bittersött
jag dricker
minnen
glömskan
ger svarta
tårar som
fläderns bär

livets blom i dödens hand
blomman höll du så ömt
nu njuter jag
solgul dryck
du skördar aldrig mer
….......
busken vi hämtade vid diket kant
vårdade så ömt växte sig stor
det gjorde även det onda i din kropp
…......
jag skall hugga ned busken i år

© Bosse 5 maj 2016.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-05 05:29



Bookmark and Share


  rondell
Fint skrivet! Minnen att vårda ömt..
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten