Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk rättvisa.

du har lämnat
din tro, människobarn
lyckobarn som glittrar
aldrig du ser, kroppsfixerad
bortom dina behov
...
skyll dig själv
du frågade
så sällan om
det finns en tro
bortom skymningen
...
ethos är bara en kritisk reflektion
över moralen du aldrig fick
i modersmjölkens söta lycka
...
vilken dygd, du ser
är ditt mått på synd
vilken god gärning, du gör
blir din Nemesis divina

© Bosse 6 maj 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-06 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten