Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“I have the assistance that I need to win every battle, every time." Taffi Dollar


fridlyst och blommar med pondus och pathos och integritet

älska mig!

jag trivs här

jag är här

låt mig vara här

jag är fin

jag är en blomma

ser ni mig?

trampa inte på mig!

låt mig vara

här

på ängen som jag

blommar på

"The only people that have a problem with you setting boundaries are the ones who benefited from you having none." Derron E Short





Fri vers av Ess VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-06 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP