Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVÄLLSBÖN

Mina ögon ser dig
med glädje Herre.
Mitt hjärta är
fyllt av Din nåd

Du har lyft mig
och befriat mig
ur ondskans garn,
Giv mig salighet.

© Bosse. 7 maj 2016




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-07 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten