Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=2LlR2VWrRXE


"U can't live UR life, on other peoples terms."Stevie Wonder

en chef är snäll

kanske en på markplan är okej

"enhetschefen" på våningen där jag är

pratar bara med de andra

en mening sa han till mig i förrgår

"ingen är glad för att du är här så länge"

när jag får mycket flextid för att

hinna vara ikapp

han säger att jag ser ut som 55

och att de unga socionomkvinnorna, runt 21 år

blir "oroliga" av att jag inte beter mig som 55

och att jag blir ledsen när "enhetschefen" tycker att jag ser 5 år äldre ut

och att jag blir ledsen när "enhetschefen"med självutnämnd myndighet

i hans stängda rum, från hans viktiga skrivbordsstol

säger att jag "oroar de unga på avdelningen" för att jag inte beter mig

som fem år äldre än jag är

jag han säger att jag ser ut att vara

behöver "enhetschefen" reflektera över det?

vad händer om jag förklarar att jag behöver respekt?

fattar han?

kanske en snäll chef fräst åt honom

jag berättade för henne när jag gick ut från hissen

nu pratar han inte med mig

vet inte om det är värre

"silient treatment"

vill vara på våningen som jag är på nu

med en annan och snäll "enhetschef"

"When we have full trust in God, we will labor to REST, not to receive anything, for we know that all things are already given unto us." Creflo Dollar





Fri vers av Ess VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-07 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP