Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"You cannot produce the God-kind of results without God working. It's time to give it ALL to God!" Creflo Dollar


"When we have full trust in God, we will labor to REST" C D

du dissar mitt resmål

jaha

och alla mandat

är Guds

älskar du mig

så är du jämte mig

här på golvet när jag frostar av frysen

och när jag letar kax mot "enhetschefen"

när jag har semester?

är du med mig?

här när jag bär tvätt?

du bär din tvätt

jag bjöd med dig på resan

kanske du följer med någon gång

roligt om du är med

jag behöver det här

vill du mitt bästa?

var med mig

här

"Never allow people’s opinions or approval to rule you. God’s approval is the only one that you need." Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-07 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP