Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är starkare än Du tror

Ibland behöver Du tillåta Dig

att få rasa samman

så att Du kan plocka ihop Dig

och bli hel igen

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-07 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
precis på pricken vad som behövs då och då
2016-05-13

  Ninananonia VIP
Tack den var fin :)
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP